søndag den 1. januar 2012

Nytårsfortsæt


Vi starter med et billede af hvorfor det ikke er blevet til meget bloggeri i 2011... :o)
I 2012 vil jeg så vidt det er muligt prøve at blogge mindst en gang om ugen.. :o)
Jeg har en masse projekter jeg gerne vil have lavet, og når Isabella starter i dagpleje til marts får jeg forhåbentlig mere tid til at fordybe mig med verdens bedste hobby..


5 kommentarer:

 1. Jamen det er da bestemt også en gyldig grund !
  Lækker lille pige - og selvfølgelig går hun forud for scrap og blog. Hun er jo det virkelige liv. Det andet er bare hobby.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 2. Hun er da en dejlig grund til at du ikke har fået scrappet så meget som ellers... glæder mig til mange scrap timer sammen med dig her i det nye år... og vi har jo også lige en evighedskalender som skal gøres færdig.. hi hi..

  SvarSlet
 3. Sikke et skønt billede - godt at du nyder tiden med hende - de bliver nemlig store så hurtigt. Scrap kan du altid glæde dig med når/hvis der kommer en stille stund ;)

  SvarSlet
 4. Når man også har verdens bedste baby - så går det nok at ens hobby må vige pladsen lidt. Hun ser SKØN ud og tro mig - det er en tid der bare ikke kommer igen. =0)

  SvarSlet
 5. Ja, ærlig talt du...nu havde vi lige en snak om "fortsætter" i Love2scrap i søndags ;-) Hvis du starter med at blogge, så stopper med med at shoppe, ha ha...

  SvarSlet