onsdag den 6. juni 2012

Bedre sent end aldrig

Ja, jeg er ikke så god til at holde de der nytårsfortsæt - Håber at jeg kan komme bedre igang nu.
Har i hvert fald fået lysten til at blogge, det er ikke så besværligt som jeg selv gør det til. :o)
Jeg har lavet en del ting på det sidste, dog har jeg glemt at tage billeder af det meste (Dumt)
Men her er lidt....

Min mands kusine skulle konfirmeres og hans faster havde spurgt om jeg ville hjælpe med en sangskjuler. Det skulle være en patriciervilla - syntes selv resultatet blev ret godt.
Til det hele er der brugt bazzill karton, vinduerne har jeg skåret på min silhouette.
Havemøblerne, zinkspanden og vandekanden var nogen Linda selv havde købt og så havde hun også lige syet de to små puder.
 Hun spurgte om jeg også ville lave en sangskjuler fra deres hunde - Bare en hurtig en. Æsken havde hun købt et sted, så det var vare at pynte den.
Jeg håber at jeg kan blive bedre til at blogge, så der er lidt mere at kigge på hvis jeres vej skulle falde forbi min blog.

Go´ dag til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Det er altså bare nogle helt fantastiske ting du har lavet og rigtig øv du glemmer at ta' billeder... ved jo hvor dygtig du er og har set en masse du har lavet... men dejligt der igen er kommet lidt på din blog... Kram

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Nu så jeg jo den fine patriciervilla og sjældent har jeg set SÅ gennemført en sangskjuler. Den var bare helt fantastisk. Alle detaljerne fra tapetet på væggene som kunne ses gennem vinduerne, til de "lakerede" tegl på taget (lakeret med glossy accent), til terrassen, blomsterkrukkerne, haveredskaberne og terrassesættet med små håndsyede puder, ALT var bare 100% i orden. Konfirmanden må være blevet ellevild af glæde, det ved jeg at jeg ville ;o)
  Og æsken fra vovserne er bare så kær. Man er i hvert fald ikke i tvivl om hvem den er fra. Som altid er det der kommer fra din hånd bare tip top i orden ;o)

  SvarSlet
 4. Det var da en helt fantastisk sangskjuler - wow den er flot. Kan godt li', at du bliver spurgt om noget fra hundene - sådan hurtigt! Jeg oplever aldrig, at kunne lave noget hurtigt. Ville ellers gerne kunne lave hurtige OSH kort fx.
  Hav' en god dag og tak for kigget.

  SvarSlet